2024-08-04
去开零碳天地绿在区区回收见今日凉凉地有啲风就去左Hapi食 lunch,原来劲高质,细细个档口啲嘢都可以做到又靓又好食,lunch set仲可以加$10有靓啡饮Summer special有慢煮和牛凉拌韩国粉丝,套餐价$98包$40以下饮品,加$10可配$40以上,我就拣咗冰橙美式,夏天食冷面再配杯香橙咖啡劲清新真系一流。凉拌粉丝有大量青瓜、椰菜、甘笋丝,粉丝酱有两款可以拣,拣咗个花生酱都系酸酸辣辣好清新,慢煮和牛虽然得四块,但都几大块同埋真系好软滑松露蘑菇忌廉意粉单点价$68好大份,长方形纸盒好高身装满大半,忌廉汁沾满每一条意粉,少少偏油但好鬼香HAPI PASTRY有$18牛角包好酥脆又唔油腻,小食有烧卖系俾佢个劲茜酱吸引咗先试吓,$18/10粒,店员落单时有问我要唔要豉油辣油,略嫌遮咗芫荽味,大家如果钟意芫荽可以走豉油,一定会更突出芫荽味😎佢个display玻璃雪柜有蛋糕同沙律, $58一件蛋糕真系唔平,不过朱古力巴斯克几特别出边好少见都买咗,惊喜出色!生朱古力嘅质地好软滑香浓,巴斯克好香芝士味外脆内软可惜唔系成日嚟呢边,如果唔系佢有个VIP会员计划都几抵,$98/月送六杯饮品,
可惜唔系成日嚟呢边,如果唔系佢有个VIP会员计划都几抵,$98/月送六杯饮品,另外每次消费都有八折,以上介绍系原价,如果公司喺附近,食lunch食tea同happy hour平两成都好襟计!