2021-08-02
北海道牛乳锅底好似比较少见 所以比佢吸引咗去试有三款放题餐可以拣 分别系雪花牛板腱 安格斯牛同澳洲M6/🤍特级雪花牛板腱放题套餐($238) | Rating: 7.5/10肉类可以任食牛板腱同日本豚肉仲有其他火锅常见嘅配料都可以任点再包小食拼盘+海鲜拼盘+鸡煲/韩国炸鸡🤍牛板腱肉质同牛味都唔错 以放题嘅肉嚟讲质素算几好🤍鸡煲几麻几香 都算惹味 不过酱汁可以再多啲🤍小食拼盘就正正常常 系你想像到嘅味道🤍海鲜拼盘有虾 扇贝 鲍鱼 鱼片 沙白 食材新鲜 只有沙白同海虾可以免费任添🤍牛乳锅底味道比较淡 只系有时食有少少牛奶味 用嚟渌蔬菜类先会比较适合🤍另一个我哋叫麻辣锅底 正常放题水准 港式麻辣汤味😂/🤍嘢饮方面都有自己特色 有啲手摇饮品喺雪柜任拎 有个士多啤梨爆珠乳酪几特别🤍仲有7-8款嘅韩国Melona雪条任食!/整体我会话系喺放题界入面几高质嘅餐厅但觉得fusion嘅感觉唔太出 自己都系会偏向好明确咁台式 日式 川式 嘅店多啲装修比较干净简约 座位好阔落坐得舒服 朱仔话耳根清静嘅放题食得好开心😂不过我个人如果食任食火锅 都系钟意𠮶种好嘈feel到成个场都赶住食回本嘅餐厅多啲😂咁先有气氛
北海道牛乳锅底好似比较少见
🤍牛板腱肉质同牛味都唔错 以放题嘅肉嚟讲质素算几好
🤍鸡煲几麻几香 都算惹味 不过酱汁可以再多啲
🤍小食拼盘就正正常常 系你想像到嘅味道
🤍另一个我哋叫麻辣锅底 正常放题水准 港式麻辣汤味😂
🤍仲有7-8款嘅韩国Melona雪条任食!
整体我会话系喺放题界入面几高质嘅餐厅
不过我个人如果食任食火锅 都系钟意𠮶种好嘈feel到成个场都赶住食回本嘅餐厅多啲😂咁先有气氛架嘛😂