2024-04-06 1369 浏览
排队长龙店,因为今日晏就落大雨而唔使等,间野前身系一间叫猫头鹰🦉既西餐厅,佢原用返前手既装修,行型格时尚风格,同花甲粉真无9唔搭8😅入到去坐低,原来间野既叫法好似大家乐咁,又讲多句,真系好唔衬个装修😅好啦,我一个人食既,拎完野食返到黎个位都无埋,俾店内职员坐左黎食饭盒😅(其实我拎野食个到同我本身个位都系好近)好啦,讲返主角,花甲粉,我叫左BB麻辣,芫荽葱蒜要自己加,佢个胶盒已经冇晒芫荽🤷🏻‍♀️一直都无职员加返,仲衰过啲自助餐唔加龙虾😅麻辣汤底好普通,唔知点解同附近𠮶间渔师x既麻辣汤几乎一样味,都系麻到利都痺,无麻辣既香,花甲唔算多9只左右,4只唔开,叫无沙,但完全食完唔知好食在边🤷🏻‍♀️食左不半就放弃,又一劣食
麻辣花甲粉