2018-12-07
星期五,同个好姐妹摸下酒杯底👭无独有偶,上左呢间有得食主菜既酒吧餐厅门口既主题好鲜明,一个擂台既竞技既感觉起初大家都估会不会有比赛,点知原来真系有竞技比赛,系电竞比赛真系有个位比人打机而我地就系呢边用餐食物方面,小食点左:黄金炸虾头🦐外面似用左少少蛋黄去炸,好香口加上热辣辣,食落去仲好多虾膏,诚意推荐泰式生虾🦐又系虾D虾好大只,啖啖肉尚算新鲜💦个汁都系泰国食果只辣味明太子鸡亦🐓鸡肉都好嫩滑,入面酿左明太子如果系明太子忠粉一定要点呢个每食一啖就满口都是明太子伴碟第一眼以为系沙律,但原来系明太子沙律食落个口感几爽口,有少少似蟹子日式一口和牛🐄牛肉几有味,唔会好硬。但木鱼略微多了少许,有少少盖过牛肉味。但整体都不错主菜方面好奇 别问我是谁 系咩黎,问反店员原来系厨师发办今日系干炒鱼河值得一提系个面质,好弹牙镬气都够,配搭几新颖,第一次见系配鱼,都几滑👍🏾饮品方面呢杯叫 有阵苏味 🍸原来系沟左紫苏叶,味道都几特别,唔会好苦涩,慢慢摸下杯底,气氛几好
无独有偶,上左呢间有得食主菜既酒吧餐厅
而我地就系呢边用餐
食物方面,小食点左:
黄金炸虾头🦐
泰式生虾🦐
又系虾D虾好大只,啖啖肉尚算新鲜💦个汁都系泰国食果只辣味
明太子鸡亦🐓
日式一口和牛🐄