2024-01-15
走过这家餐厅,一阵阵诱人香气扑鼻而来,唔经唔觉已经行到门口。食物点了三样,每一款都令我惊喜连连。🍽首先,𠮶碟"芝士青葱粗管通粉"喺色香味方面真系一流,浓郁嘅芝士酱黏牢每条通粉,几口下去都唔会觉得闷,仲有烧脆嘅表层令人无法抗拒。仲要提一提,芝士系入口即溶,够哂滑,唔会觉得太过厚重。"多汁牛堡"绝对系肉控嘅天堂。自家制嘅木炭薯仔包香到犯规,加上汁水丰富嘅肉饼,每啖都喺味蕾上爆炸。烟熏蛋黄酱就像画龙点睛噏,令整体口味更加提升。至于"脆脆"鸡翼,正!啱啱好嘅脆皮,啖啖肉汁,一啲都唔会觉得太过油腻。配上既有风味又够劲嘅芥末蛋黄酱,真系食指大动👍🏼。食物之外,服务态度亦好得嚟。店员随时留意顾客需求,加上临走时细心嘅问候,令人感到心暖暖。总括来讲,这家餐厅系一个美食满分嘅好地方。无论系想尝鲜嘅食客,定系追求家常味嘅街坊,都会喺呢到揾到自己满意嘅选择。😋👨🍳🎉