2020-06-06
呢度一改我对饺子店🥟装潢都好旧式既概念😲 感觉比较现代又洁净😃 价钱又唔贵🥰💰$38/8🥟; 💰$42/10🥟, 🥟仲可以单双并😘 可以试多款🥟 认真正正子😆1️⃣椰菜冬菇云耳猪肉饺🥟只只饺🥟都胀卜卜😲 每只都见到馅料充足👍🏻 个皮食落都几薄身唔觉食左咁😳 总之啖啖都会食到椰菜同冬菇味道🙈 呢几样材料感觉几健康咁🙈 哈哈😄2️⃣香芹芫荽猪肉饺🥟西芹同芫荽既香味搞到我以为系个汤底既味😲 🥟同样大大只胀卜卜🤤 落足料👍🏻 芫荽满满外, 西芹食落几爽😌 ㊙️店小二推介既番茄🍅薯仔🥔鱼汤差d漏左个汤底😳 同🥟毫无遗和感😌 除左食到番茄肉🍅 仲有少量薯仔粒粒🥔 其他应该融晒喺鱼汤入面🙈 甜甜地最后成碗饮晒😆试左朋友1只粟米🌽芝士🧀鸡肉饺🥟都系劲好味😋 一定会再黎过试埋其他口味既饺子🥟 支持良心小店良心饺子🥟
2️⃣香芹芫荽猪肉饺🥟
㊙️店小二推介既番茄🍅薯仔🥔鱼汤