2022-06-02
/山旮旯⛰️霓虹灯打卡位 位置幽静嘅小店🍃.咁岩行过呢间餐厅 以前bookmark过想食🚩出名手工啤酒同埋咖啡☕️今次就系食佢个午市套餐𠮶日去到无咩人 所以食个午餐都慢慢坐咗好耐!呢间餐厅感觉上好适合夜晚四至六人嘅聚会 饮吓嘢 share下啲西餐食物 eg鸡翼pizza意粉猪手个啲 可能夜晚食物会吸引啲🫣讲番当日午餐🥣一个主菜 价钱由108至158不等💰 包南瓜汤🫕汽水🥤是日果茶食物质素+性价比方面就真系麻麻哋🙇🏻♀️🙇🏻♀️希望店家吸取意见 下次再去食睇下有无进步喇🤫.🍚 泰式海南鸡意大利饭 💰HKD118叫呢个因为觉得佢好特别 点样又海南鸡又意大利饭呢!以为个意大利饭系类似用鸡油去整🤣🤣但结果系芝士意大利饭嚟 完全配唔到海南鸡…🙇🏻♀️个饭仲要好多粒都硬嘅 未煮熟咁…🥺个鸡做唔到海南鸡饭要有嘅滑…🥩八安士带骨猪扒配 牛肝菌汁 💰HKD118Ummmm个猪扒系茶餐厅早餐质素😥😥个汁就好够味 但太咸…🙇🏻♀️另外我觉得成个餐得一块扒+少少沙律菜🥗系好唔抵 除非个扒系好靓 唔系嘅话只要都比啲饭(?)意粉(?)薯蓉(?)🍟 细黑松露酱炸薯条 +💰HKD15薯条好食好脆!🥰个酱都够黑松露味.Lo
山旮旯⛰️
霓虹灯打卡位 位置幽静嘅小店🍃
🍚 泰式海南鸡意大利饭 💰HKD118
🥩八安士带骨猪扒配 牛肝菌汁 💰HKD118
🍟 细黑松露酱炸薯条 +💰HKD15
薯条好食好脆!🥰个酱都够黑松露味
Location 📍
1️⃣ 山旮旯 (铜锣湾)
铜锣湾摩理臣山道84-86号香港铜锣湾太平洋帆船酒店地下