湾仔转角呢间coffee shop 唔会好显眼!善用左地理优势系地下舖上不同软垫🥏,街头coffee shop 风格立刻GET😍首先有打卡必备霓虹灯仲有涂鸦墙🧱美式咖啡☕️$30-美式咖啡香浓容易入口,唔会太过苦涩同苦到入不到口,相信系用左浅度烘培既咖啡豆☕️菠萝果饯冰茶🍍$38-菠萝味浓浓配上茶🍵十分夹,大热天时黎一杯实在系凉透心🧊炎烧吞拿鱼夏威夷饭🐟$80-Poke Bowl风情既寿司饭🍚从来都系我至爱!Light得黎又够Fresh💚Sauce我就拣左明太子沙律汁🥗,一粒粒橙色大大粒既明太子mix埋沙律酱好开胃!配料有大量饭素、番茄🍅、熟到刚刚好既牛油果🥑、生菜🥬、温泉蛋🥚(+$10)刚刚好熟蛋黄汁流晒mix落饭到好满足🈵️依家后切吞拿鱼🐟外层烧熟内层仍然新鲜嫩口。
美式咖啡☕️$30
美式咖啡

菠萝果饯冰茶🍍$38
菠萝味浓浓配上茶🍵十分夹,大热天时黎一杯实在系凉透心🧊
菠萝果饯冰茶

炎烧吞拿鱼夏威夷饭🐟$80