2019-08-27
山顶的甜品buffet特别浪漫💕店铺同37 steakhouse 打通的, 装修风格一致,也是高贵精致路线👍mina house dessert buffet由早上11点开始供应,至下午5点半。成人只系每位$158,就可以系咁relaxing and grand 既环境下任食甜品啦😋餐厅除左今次我地食既dessert buffet外,都有main course 同signature dessert,留意返,精选甜品系自助餐内唔会供应,所以想试下signature既客人可以散叫😉甜品用车仔放住,种类唔算太多,不过对甜品放题黎讲都好够食👍我地每样都试少少,攞到返埋位慢慢享受😋柑子挞🍊 酸酸甜甜好开胃法式香橙乳酪蛋糕🍊玫瑰草莓杯子蛋糕🍓淡淡草莓味,cupcake 质松软香草豆泡芙🥯puff的外皮少脆新鲜水果香草红桑子杯煎茶芝士杯伯爵茶歌剧院蛋糕🍵淡淡伯爵茶味既opera cake, 最爱呢件甜品😋芒果热情果蛋糕🥭食落清新绿茶紫苏蛋糕🍵绿茶味浓郁好香巧克力燕麦曲奇🥨cookie咬落好crunchy, 燕麦健康
甜品用车仔放住,种类唔算太多,不过对甜品放题黎讲都好够食👍
我地每样都试少少,攞到返埋位慢慢享受😋
柑子挞🍊 酸酸甜甜好开胃
法式香橙乳酪蛋糕🍊
玫瑰草莓杯子蛋糕🍓淡淡草莓味,cupcake 质松软
香草豆泡芙🥯puff的外皮少脆
新鲜水果