2011-12-24
同朋友 Pre-christmas gathering食完饭,想揾个静静地嘅地方倾下计,所以拣左4楼嘅Vice,坐左喺户外位置,环境唔错,好啱倾计~ 平时少饮酒,唔知饮咩好,所以点左杯Signature Drink - 杨贵妃,荔枝味好好味,味道好清好易入口。超级推介!同行几个朋友试过都觉得OK,索性叫左set同一味道嘅shooter 见到人地食水烟,waiter话有桃味、苹果味.......同埋red bull味都有 (太多味记唔晒),今晚见识到,识食水烟的话,D烟系真系可以喷到成个圣诞老人咁嘅样ga Bar入面整左D christmas decoration, 影相几靓。临走仲发现左原来有个投影机 project左D 烟花图案去对面大厦,几得意wor~
平时少饮酒,唔知饮咩好,所以点左杯Signature Drink - 杨贵妃,荔枝味好好味,味道好清好易入口。超级推介! 同行几个朋友试过都觉得OK,索性叫左set同一味道嘅shooter 见到人地食水烟, waiter话有桃味、苹果味.......同埋red bull味都有 (太多味记唔晒),今晚见识到,识食水烟的话,D烟系真系可以喷到成个圣诞老人咁嘅样ga Bar入面整左D christmas decoration, 影相几靓。临走仲发现左原来有个投影机 project左D 烟花图案去对面大厦,几得意wor~
题外话/补充资料:
﹣ 个人几钟意个露天场地﹐负责人话可以包场开party或者BBQ
﹣个地点有D难揾,我地都系摸摸下上左4楼先揾到