2024-06-18
⛺️露营主题餐厅🍴!想去好耐 一入左夏天就无得camping 热到呕🥲但又好挂住挂住camping 个vibes🥹于是就上网揾 边度有得glamping 但出左呢间餐厅🍴所以就let “s go!马拉盏炒椰叶苗$88好特别!未食过椰菜叶苗 通常都会叫炒通菜😂口感唔错 椰菜bb切开一半 咬落好爽口泰式虎虾炒金边粉$128金边粉调味唔错 虎虾仲开埋边 方便食🦐前几日先去完泰国 拍得住泰国🇹🇭烟熏盒子西班牙黑毛猪鞍$248呢个真系出色 有惊喜!一开盒 有迷烟四雾 烟熏味好重🪵肉质juicy肉嫩🐷再沾埋班兰香茅烧汁 就另一种风味 !如果唔系唔沾都得 本身烟熏味都好香🪄芒果桔子特饮$42好怕泰国饮品偏甜 但结果岩岩好!芒果香甜 而桔子既酸甜就中和返🥭🐿️🍃推介 camping主题够特别 劲family able 见到好多daddy mami都带小朋友黎⛺️食物都好yummy🌼下次要叫多啲人!我想坐tent 入面 😹想食蟹肉白咖喱意粉!
马拉盏炒椰叶苗$88
好特别!未食过椰菜叶苗 通常都会叫炒通菜😂