2023-02-06
呢间好出名既Cafe最近开左间分店🤣 主打露营风既装修真系好特别⛺️ 有帐幕露营灯仲有树 气氛好Chill好适合打卡添🌲喺室内已经感受到好正嘅露营气氛💚 野食就主打佢既招牌慢煮 一如以往地高质🔥⭐️ 芒果虾沙律 🥗沙律丰富而且有芒果嘅甜味配上鲜虾🥭 好有热带的感觉🌴 唔会剩系得菜咁闷⭐️ 水牛城单骨鸡翼 🍗表皮炸得非常香脆💥 酱汁惹味又唔会太辣🌶蔬菜加上芝士酱好有纽约风味🗽⭐️ 加拿大保湿猪胺 🍖用左慢煮既做法 果然入口好嫩特别Moist😋加上唔同蔬菜 入口一D都唔肥🤩⭐️ 法国谷饲自然春鸡 🐔烧鸡带浓浓既香草味好Juicy🌿 好有露营既风味😛⭐️ 日式绿茶红豆比利时窝夫配雪糕 🧇绿茶加上红豆一直都系绝配🍵甜度唔会太高窝夫够松化💛 玄米茶味既雪糕有浓郁既茶香好特别🧋⭐️ 慢煮菠萝配朱古力布朗尼配雪糕 🍍估唔到菠萝都有慢煮既做法🔥 煮得够淋加上焦糖香好正🤩⭐️ 荔枝接骨木花特饮 🍹⭐️ 柚柑姜味啤 🍺两杯饮品都系偏轻松花果香味重🌸同大自然Feel好夹🪴 甜度唔系太高 荔枝同埋Citrus味都好浓郁 🍊
烧鸡带浓浓既香草味好Juicy🌿 好有露营既风味😛
估唔到菠萝都有慢煮既做法🔥 煮得够淋加上焦糖香好正🤩