2022-08-10 53 浏览
最近听闻同事分享开开饭好去处,从中无意中发现到呢间Sensu新开系太古的既fusion 西餐厅,而且睇落都几高质下咁,于是就趁今日可以早小小收工闪人就黎食下佢~利申我系九龙个边收工既,所以我系好有诚意黎嫁~哈哈讲返主题,餐厅既装修系露营风,都系用主木色配上简约既线条令我置身其中都感到好自在,而且侍应既反应和服务都非常唔错,能够系太古占一席位系需要方方面面既~食物质素我觉得系有惊喜既,味道适合我之余仲适合埋我朋友~ 味道唔会太浓味,保留到食物原本的鲜味。拣左吉利猪扒欧姆蛋包饭,猪扒都几大份同juicy。另外,仲有和风照烧安格斯牛肉奶油多士,主要用烧的方法,带出牛肉的原味。饮品系靛 Indigo & 抹茶鲜奶。另外再叫一个抹茶提拉米苏,唔会太甜,食完都唔会滞😆