2023-09-02
今日行左成日街脚仔好攰,系旺角见到有间露营风既打边炉,都几有创意㖞,可以慢慢坐慢慢食,啲装饰仲要好靓,一于试下佢啦⛺️🏔️☺️汤底都好有特色,我哋叫左胡椒猪肚鸡😍😍虽然啲鸡有少少肥,但好香鸡味,啲肉质好扎实,猪肚又新鲜,好爽口,无腥味,处理得好好👍🏻当然要饮下佢个汤,好清甜,不过我觉得当汤饮就有少少咸,但打边炉就岩岩好😚😚个汤底都好多𩠌,真材实料,两个人黎食都唔洗叫太多配菜🤓首先叫左个即炸响铃,浸佢落汤果阵仲会炸炸声,相信大家都知系咩意思🤣仲叫左个牛舌,非常爽口,新鲜!😛😛滑类三拼同饺子拼盘都好推介大家叫🥟🍡饺子好有妈妈风味,粒粒都大大粒,好足料,个虾滑好爽口弹牙,墨鱼滑好香黑松露!🦐🦑虽然当日只有一个staff 但都好主动帮我地加汤😇😇唯一美中不足系我地当日位置无冷气比较热,可能符合返露营个主题🤣🤣不过都有个风扇比我地!整体上来讲,虽然价钱偏贵,但系用料好新鲜,好干净,露营风亦好适合打卡,值得一试啊🐬