2022-03-31
今日咁岩请咗年假于是同友人一齐去呢间新开嘅Cafe🙆🏻♀️间Cafe好韩式好清新🔆既味道 友人表示去到感觉自己都后生左呀😎 一入到去就见到啲装潢满是韩星的照片 仲有啲打卡位比后生仔打卡 🤤充斥住好开心既气氛😏👍呢到系用手机落单既 !非常之方便呀🙆🏻♀️1. 全日早餐($108)个全日早餐非常之丰富 包括左 牛角包 🥐 炒蛋 🍳烟肉🥓烟三文鱼🍣 菇 薯饼 沙律 🥗焗豆 😋 全部都好满意!2. 香煎鸡胸配意大利蕃茄饭 ($98)配 杂菌忌廉汤鸡胸既份量爆多!劲饱肚😜味道适中 而杂菌忌廉汤则好creamy 啲磨菇粒好多 仲要溶化在忌廉汤入面 😙3. 脏脏咖啡☕️(半价加配$21)呢个咖啡既味道好浓郁 不是太甜 😜今日天气有啲热 刚好饮杯冷咖啡就正好🤪4. Oero芝士蛋糕(半价加配$30)呢个蛋糕大推! 好似食紧oreo雪糕咁 唔会好甜都唔会好漏 😚非常不错呢个环境几舒服😌青春气息max 好似去左韩国咁 🇰🇷仲要人气几高 满哂座 😙果然冇去错😎
呢到系用手机落单既 !非常之方便呀🙆🏻♀️
1. 全日早餐($108)
2. 香煎鸡胸配意大利蕃茄饭 ($98)配 杂菌忌廉汤
鸡胸既份量爆多!劲饱肚😜味道适中
3. 脏脏咖啡☕️(半价加配$21)
4. Oero芝士蛋糕(半价加配$30)