2011-07-25 19 浏览
早前青衣城果间UCC执左~收到风话系"奥海城"开返间~所以依晚决定再去回味一下新店环境好唔错~2人卡台设计都几ok~而且唔少sofa坐~服务员仲系青衣城原班人马~感觉都好有亲切感依晚2口子叫左2个主菜~其中一个+$跟餐..跟餐有一次"自助沙律"不过第一转无晒食物~所以叫佢refill左~我先再出去拎过呢食物都好新鲜够冻"海鲜汤意粉(茄汁)"系咪个场人流太多~厨师赶出菜而服务员未能即时上台比起系"青衣城"时~味道略差少少而且最主要唔够热汤都差少少浓郁~但海鲜同样足料"海鲜薄饼"~海鲜料同样够足~味道都好唔错~但边位焗over左..好㶶味同时..对面台都叫左依个pizza~但焗制水准非常差异对方既感觉完全唔香+pizza拎起仲软bad bad~焗唔够时间cheese好够~整体其实唔错..但边位真系焗over好㶶跟餐有"餐茶"整体食物水准都比系"青衣城"时略逊~可能人流多order多既关系厨房出现赶出菜情况~不过..我都会再比多一次机会..再试下呢
食物都好新鲜够冻
"海鲜汤意粉(茄汁)"
系咪个场人流太多~厨师赶出菜而服务员未能即时上台
比起系"青衣城"时~味道略差少少而且最主要唔够热