2024-12-19
波仔不停开发新产品,有平时大佬喜欢食的叮叮饭,我喜欢的小食、糖水,仲有粥品、汤类、蔬菜等,方便生活忙碌的大家买番屋企享用。 今次经开青衣机铁站,又发现【波仔】的存在,当然唔少得补货啦!听店员讲,最近波仔新推出全新产品杨枝甘露瑞士卷🥭、椰香拿铁瑞士卷🥥,以及黑椒鸡脾🍗。钟意试新野的我,又点会唔买黎食呢! -新产品-⦁杨枝甘露瑞士卷🥭⦁椰香拿铁瑞士卷🥥⦁黑椒鸡髀🍗两款瑞士卷的味道特别而且香浓,蛋糕口感软腍,解冻后即食,拎佢做早餐一流!而黑椒鸡髀用微波炉叮3️⃣分钟,或者用气炸锅气炸1️⃣5️⃣分钟就可以食。今次就试左叮的方法,酱汁唔算多,但好入味,加上鸡髀肉汁偏多,食落一D都唔干。下次补货会买多几盒黎送饭🍚😋😋 ⦁咖喱牛腩饭⦁日式滑蛋猪扒饭最后都买了大佬最爱的叮叮饭,两款饭大佬每次必买,价钱唔贵,又食得饱! • 保温袋有分大($22)同细($15),我最钟意用最大既保温袋,可以一袋装晒,仲可以保温,侧揹一袋过,非常方便。 全线波仔 eat east 均有发售
-新产品-
⦁杨枝甘露瑞士卷🥭