2018-05-18 63 浏览
[ 饭后甜品 | 日式水果芭菲🍦]••食完一灯🍜我地都觉得完全唔饱,我就提议去食甜品🍦呢间新开时同朋友经过过,但无试到🙊好彩收藏左,等我仲记得要去食😆⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆🔹七彩成城($78)⭐️7/10好缤纷好靓💜有成10款生果,菠萝、橙、柑、奇异果、提子、红桑子、蓝莓、桃、芒果、士多啤梨🍓仲有块橙皮切得好靓做装饰🍊不过啲生果都几酸下😖中间有好幼滑既忌廉,有云尼拿雪糕🍨呢个雪糕有好多云尼拿籽,所以同普遍既云尼拿雪糕好唔同,香好多👍🏻仲有布丁同蛋糕🍰仲有啲脆脆crunchy crunchy~-🔹焙茶芭芭露亚($58)⭐️4/10面头既生果上左一层糖浆🍇然后系焙茶啫喱,下面系奶冻🍮我真系到依家都仲记得焙茶啫喱阵味!苦到...加上个质地,好似食紧原味龟龄膏咁🐢食左一啖已经唔想再食!不过奶冻系OK即😐▫️一定要跟Set(+$18)包一杯果茶🍹-🔺餐牌无图唔紧要😼有部机比你睇相,可以知道每款芭菲系点既样,其实每款都好靓😍🔺店内装潢简洁,灯光白雪雪,坐低倾计好舒服👍🏻
[ 饭后甜品 | 日式水果芭菲🍦]

⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

🔹七彩成城($78)⭐️7/10

🔹焙茶芭芭露亚($58)⭐️4/10
▫️一定要跟Set(+$18)包一杯果茶🍹

🔺店内装潢简洁,灯光白雪雪,坐低倾计好舒服👍🏻