原本谂住去茶•家 点知坐位太少又太多人 所以转去呢一间都bookmark咗好一段时间嘅咖啡店🙆🏼‍♀️一路以来咁想去佢嘅原因 最主要都系因为佢啲杯 真心好靓🥰完全系一件嘅艺术品嚟〰️✏️Flat White ($40)周末嘅以一杯咖啡作开始系几咁美好🙆🏼‍♀️咖啡香滑 饮落顺口 佢啲杯靓到我直情想买啲返屋企😂另外值得一提嘅系佢嘅外卖杯都绝不马处 一样系万寿无疆𠮶啲款!!佢搞到我好有冲动再买多杯拎走😂靓到🙆🏼‍♀️〰️✏️Avocado Scrambled Egg on Sourdough ($128)另外又叫咗我例牌黎cafe最钟意叫嘅嘢食🙆🏼‍♀️虽然定价唔低 不过我觉得分量比起一般咖啡食到嘅大🥳连牛油果都系有足足好靓仔嘅半个🤩新鲜而且质地几软滑个水煮蛋系超级流心啊 配埋酸种面包食味道一定系夹嘅🙆🏼‍♀️不过面包有啲过硬🤧另外有大量嘅沙律菜夹喺中间 食落好fresh🥳而且!!除咗有我最爱嘅牛油果同流心蛋之外 仲有我超钟意食嘅烟三文鱼🥳大大片又带微微咸香 一个字 正🤪

〰️
✏️Flat White ($40)

〰️