2020-10-14
今日撞正Monday promo - all you can eat mussel 💓$195 任食青口+薯条!!! 我地净系叫左青口任食&野饮🕺🏻,谂住唔够食就再叫青口有6款口味, 可以重覆叫唔同口味的~每一款青口的汁都可以当汤饮🤣都几得意 💓House - 个汁好似稀身的忌廉汤,都几creamy~🍺 Hoegaarden - 最有惊喜的果款! 味道几夹! 🇫🇷 Provençal - 正常, 有d蕃茄 洋葱粒咁🥂Mariniere - 正常, 有d淡淡的白酒味🌊 Mediterranean - 系咁多味入面最咸果款, 因为有好多pepperoni粒🍜Laksa - 椰奶味极重....味道同我谂的有出入, 我本身仲谂住系有少少辣味青口肉身唔大只, 不过食落都新鲜无沙,间唔中会食到一两粒系肥身d既😂但任食黎讲都真系唔错!! 薯条都好食!! 同埋Happy hour (7-9pm) 酒类饮品有半价!! 叫左杯cocktail & 一支啤酒(叫Satan) 支啤酒几好饮😂😂平均每杯野饮$5x, dinner time黎讲都几抵😆环境好chill有情调, 鲗鱼涌分店灯光好暗装潢得好有异国风情
我地净系叫左青口任食&野饮🕺🏻,谂住唔够食就再叫
💓House - 个汁好似稀身的忌廉汤,都几creamy~
🍺 Hoegaarden - 最有惊喜的果款! 味道几夹!
🇫🇷 Provençal - 正常, 有d蕃茄 洋葱粒咁
🥂Mariniere - 正常, 有d淡淡的白酒味
薯条都好食!!
平均每杯野饮$5x, dinner time黎讲都几抵😆
环境好chill有情调, 鲗鱼涌分店灯光好暗
装潢得好有异国风情,又多外国人,仲要用英文叫餐😂
不过上菜有点慢, 可能因为个个都叫mussel😂
由入座到埋单用左2.5hrs, 食左5 round青口
Fyi 唔知点解鲗鱼涌分店无甜品menu😟