餐厅: 陶明居
资讯:

几时都咁有食神嘅我,今日入到嚟粉岭都比我食到新鲜足料打边炉,呢度好有家嘅味道,食到屋企嘅感觉👍🏻呢间餐厅新开无几耐,环境装修高雅舒适宽躺,坐得好舒服😌,特别钟意佢座位嘅粉蓝色,好特别,好新派咁🥰而且服务员好有礼貌和客气👍🏻餐牌简简单单,明码实价,选择亦不少,我睇中左佢哋嘅椰王鸡锅,讲明用纯天然椰王,补血养神,滋润肌肩,一于要呢个汤底😊真材实料,用靓新鲜鸡,水滚放入,再煮4-5分钟,鸡件肉香嫩滑,特别有鸡味,而且啖汤椰香甜美,讲明无味精,食得更健康😋打边炉又点可以少得手切本地牛,哗!你睇靓到几紧要,真材实料,真系唔好俾佢停😌脆肉鲩鱼片,双飞切片,爽口弹牙,特别有咬口,不可不试,正到吖👍🏻👍🏻👍🏻自家制手打四宝丸,更加系粒粒皆精彩,牛丸、肉丸、虾丸、墨鱼丸,全部都好高质素,真系比足满分💯食得舒服,食材好,服务又有水准,唔怪得咁多人帮衬啦,呢间餐厅真心掂🥰🥰🥰