2017-02-25
去完迪士尼🏰喺欣澳搭车入愉景湾食个高质晚餐💓入到去都已经唔早,再加上落毛毛雨,快速入左Figos~虽然喺晚餐时段,但入面好少人,加上个feel好悠闲,好啱饮酒谈心😬坐低之后嗌左个carbonara,芝士罗勒pizza(隔得太耐,唔知有冇记错🙈🙈)同埋两杯cocktail~Carbonara味道浓郁,卖相都几好,不过美中不足嘅系阔条面唔太配合芝士烟肉嘅口感,面条略嫌有少少硬,建议用普通嘅意粉都已经好好食🤔Pizza出乎意料地好好味👍🏿我地拣左厚批,但见到都仲系好薄😂😂但配料好足,好软身,但皮脆,超级好食👍🏿👍🏿👍🏿两杯cocktail,最记得系男友嗌𠮶杯cocktail有故事,每逢客人嗌,间铺就会捐钱出去🤔味道亦都唔差,酒味亦都唔太重😗最后埋单等左好耐😕虽然间铺唔多人,但唔知系唔记得左我地定点,要再催催先帮我地埋,不过员工态度都唔错,总括而言,今次都系一个享受到靓景好野食嘅体验❤️
Carbonara味道浓郁,卖相都几好,不过美中不足嘅系阔条面唔太配合芝士烟肉嘅口感,面条略嫌有少少硬,建议用普通嘅意粉都已经好好食🤔 Pizza出乎意料地好好味👍🏿我地拣左厚批,但见到都仲系好薄😂😂但配料好足,好软身,但皮脆,超级好食👍🏿👍🏿👍🏿 两杯cocktail,最记得系男友嗌𠮶杯cocktail有故事,每逢客人嗌,间铺就会捐钱出去🤔味道亦都唔差,酒味亦都唔太重😗 最后埋单等左好耐😕虽然间铺唔多人,但唔知系唔记得左我地定点,要再催催先帮我地埋,不过员工态度都唔错,总括而言,今次都系一个享受到靓景好野食嘅体验❤️