2023-07-28
表姐喺外国番左黎,琴日朝就同佢一齐入左大埔同啲姨妈姑姐饮茶,谂住反正入左大埔就唔好嘥晏昼就带佢入林村行下,同佢去荷华庭食个𝖳𝖾𝖺,打下卡🤭🤭(因为成日上网见到人哋介绍环境劲靓,自己私心想去下)一去到门口已经好靓,沿途行入去好似去左泰国咁有啲草屋,成个𝖿𝖾𝖾𝗅好𝖼𝗁𝗂𝗅𝗅好relax,打卡真系一流📸📸 仲有呀呢间餐厅系𝗉𝖾𝗍 𝖿𝗋𝗂𝖾𝗇𝖽𝗅𝗒,可以带埋狗狗一齐黎啊❤️❤️最紧要系唔会位都未安排你坐底就同你讲用餐时间限时90分钟😂😂(我自己系超怕,好似除左食嘢,想倾多句计都怕食唔切,食都食得有压力)我哋坐低慢慢食下野,倾下计,打下卡,都𝖼𝗁𝗂𝗅𝗅左半个下昼😌😌除左打卡,餐厅食物质素都ok架😉份量亦都好多好大碟,性价比高👍🏻👍🏻今次因为只系𝗍𝖾𝖺唔系食左好多野,我自己比较喜欢两款甜品🫶🏻 下次要再黎试下𝖽𝗂𝗇𝗇𝖾𝗋同个火焰雪山😋😋今次食左ᴥ法式焗田螺 $128柠檬蜜糖单骨鸡翼 $98墨西哥鸡肉芝士馅饼 $158棉花糖德龙朱古力 $52椰林日落(冻) $45朱古力心太软配雪糕 $48焦糖炖蛋 $68
今次食左ᴥ
法式焗田螺 $128