2023-04-20 27 浏览
最近铜锣湾新开左间高层法国菜餐厅,唔止装修好打卡,仲可以饱览港岛日景同夜景,有落地大玻璃,于是决定今日同朋友过黎朝圣一下Lunch set价钱都好合理 咁靓既环境一个set都系百几 仲要跟左靓汤同热饮仲有沙律 高性价比我叫左个 vegetarian chicken Risotto ,好少见西餐厅有素食叫,而且整落个质地同鸡扒真系好似 ,risotto 都好入味 整体唔错朋友叫左个Tiger prawns in Ancovy Fillets sauce餐厅话无哂蝴蝶粉,用左手打乌冬代替,又出奇地好食 同个忌廉汁好夹 ,大虾都烧得刚好 两大只老虎虾,无雪味,好弹牙餐厅好多个角落都打卡 采光度一流 岩哂朋友情侣过黎呀!

餐厅好多个角落都打卡 采光度一流 岩哂朋友情侣过黎呀!