2023-01-10 52 浏览
今日放假去将军澳澳南海+ 行下新开既跨湾大桥,顺便系附近食埋lunch , 超多歺厅, 好多选拣,眼花撩乱, 都唔知食边间好.见到La Rosabelle Bar & Grill环境好靓, 装修好华丽, 感觉好舒服, 就决定试d 间.虽然价钱稍贵, 但CP 值高,叫咗个set lunch (已包汤/ salad, main course , drink 同dessert), 食到好饱.煎三文鱼扒:配有菜同薯仔, 三文鱼扒好滑身👍👍, 煎🉐️刚刚好, 配有柠檬汁跟歺甜品-brownie: 微暖,软硬度适中,如何有埋雪糕重正提拉米苏: 好大件, 可以同朋友share 食, 酒味和甜度适中, 推介😋