2021-03-24
位于The One 顶楼嘅澳洲扒房wooloomooloo 可以饱览维港夜景 啱哂庆祝生日纪念日❤️ book枱时纪得讲系庆祝 就会送番张即影即有比你留为纪念😆▫️Crab cake ($220)蟹肉非常足料 蟹味亦都好浓郁 仲加左少量香草同柠檬带出蟹肉嘅鲜味 旁边加埋个开胃沙律 味道配搭得唔错😍▪️Wooloomooloo Steak ($570)呢块signature steak系以Cajun spice腌过嘅wet aged rib eye steak 我地叫左Medium rare煎得刚刚好 肉质嫩滑软熟 而且好juicy😋 牛扒配左四款酱汁 阿根廷青酱 黑椒汁 红酒汁 宾利士酱任你点 而且仲有四款芥末任你拣🤤▫️Seafood Linguini ($280)海鲜有虾 青口同埋蚬 全部都好新鲜 虾肉结实弹牙 青口同埋蚬都有啖啖嘅海水味🤣Linguini则弹牙而且有蛋香味😆😋必食指数:8/10🌇餐厅环境:10/10⚓️服务态度:8/10
▫️Crab cake ($220)
▪️Wooloomooloo Steak ($570)
▫️Seafood Linguini ($280)
😋必食指数:8/10
🌇餐厅环境:10/10