2022-04-07
2023 浏览
Weekday商场比较少人 所以无book位都食到呢间😍餐厅落地大玻璃感觉好舒服可以食住美食欣赏咁靓嘅海景好幸福😚Appetiser Chicken tenderloin Thai style salad泰式沙律酸酸甜甜好食好开胃❤️Crab cake +$58值得加钱转呢个!好多蟹肉 煎得又脆😋Main courseSalmon burger patties 238三文鱼饼超好食!个皮煎到好薄好脆😍入面三文鱼又滑又juicy!!!三文鱼油香味扑鼻好正💕Fillet mignon 278餐厅最出名应该系牛扒🥩呢个都好食 但佢其他嘢原来仲吸引🤣Dessert3 cheese platter 呢个选择好细心甜品都有得拣咸食😊啱晒戒糖人士Espresso Frozen Parfait最最最推介!!!无谂过甜品咁好食😳So surprised 😍有mousse嘅顺滑感 又有sorbet嘅冰冻质感 成个甜品嘅咖啡味又浓 真系好出色🤤🤤🤤整体超高分嘅餐厅☺️💕靓海景前菜主菜甜品都好出色Super nice staff希望下次晚市堂食放宽之后再嚟过食dinner 😍
餐厅落地大玻璃感觉好舒服
可以食住美食欣赏咁靓嘅海景好幸福😚