2020-07-06
有香港夜海景🌠既韩烧最近疫情下 少咗出街食饭 见近排情况冇甘紧张 就出咗去尖沙咀行吓街同朋友行到好肚饿唔知食咩好就上咗HKTVmall睇吓附近有咩至抵优惠然后就买咗个二人韩风BBQ套餐 都只系$328仲包埋加一服务费岩晒我地钟意食韩国嘢嘅港女😂-上到去真系好有惊喜呀 冇谂过原来餐厅系有香港夜景睇架 望住香港嘅夜景第一次食韩烧真系好有feel-餐单上面系冇写有包前菜 原来餐厅系有包五小碟嘅前菜 萝卜非常之好食 好醒胃 重点系唔够食可以饮加添呀👍🏻👍🏻👍🏻-芥末沙律🥗烧烤拼盘入面包左大虎虾 蜜味鸭胸 汁烧鸡翼 酱烤牛肉 仲有一碟嘅五花腩 全部都非常新鲜仲会另外比一碟生菜我哋包住烧肉食 完全唔会觉得油腻-海鲜煎葱饼呢个葱饼值得推介 非常香口 好松脆一定要趁热食-豆腐煲因为我哋见套餐入面冇包饭同面 以为好少 惊唔够饱就叫多咗个豆腐煲 入面嘅材料真系好足料又唔会太辣 点知原来我哋食晒上面嘅嘢都已经好饱 所以净系食咗一半就冇食到啦-原来优惠嘅套餐都可以食到咁饱㗎餐厅仲可以加$25可以任饮 饮品 啤酒 烧酒如果钟意饮酒一定会钟意呢度🍻
最近疫情下 少咗出街食饭
见近排情况冇甘紧张 就出咗去尖沙咀行吓街