2019-09-16
☀️话说去左山顶黎个小旅行,行左阵攰攰地饿饿地,谂起头先食lunch间37 Steakhouse隔离Mina House有得食甜品,就去左叹个甜品buffet,继续我嘅悠闲肥肥下午~✨Dining环境无得弹,明亮柔和嘅灯光,宽阔嘅用餐环境,窗外绿色景致,酒店级嘅甜品卖相,令人心情放松,味蕾滚动呀!♥️每位先奉上朱古力酥饼,烤热左令朱古力少少溶化更加好味😋隆重出场嘅甜品区就放置喺餐区中央位置,其中包括有:🔆巧克力燕麦曲奇 🍪 Chocolate Oats Cookies - 绝对推介,软硬甜度刚好。燕麦同朱古力一浓一淡配合,令曲奇味道层次up~🔆法式香橙🍊乳酪蛋糕 French Orange Yogurt Cake - 好香橙味,配合乳酪味蛋糕,造型香味特别,系一个优雅又酸酸地嘅甜品~🔆香草栗子🌰蛋糕 Vanilla Chestnut Cake - 厚厚嘅栗子蓉,下面系香松软嘅蛋糕,一层蛋糕一层cream,口感奶滑香软,高水准!🔆伯爵歌剧院蛋糕 🍰 Earl Grey Opera Cake - 如果有人好似我咁钟意Earl Grey味道,一定都like呢个蛋糕,皆因佢嘅百爵茶味道好突出。蛋糕
朱古力酥饼
隆重出场嘅甜品区就放置喺餐区中央位置,其中包括有:
香草栗子🌰蛋糕 Vanilla Chestnut Cake
伯爵歌剧院蛋糕 🍰Earl Grey Opera Cake
巧克力蛋糕 Chocolate Cake
香草红桑子杯 Vanilla Raspberry Shooter
鲜果