2018-01-14
今晚四个女仔想喺一间就脚嘅bar到倾下心事,就拣咗可以远眺维港景色嘅呢度啦!呢到真系好正,7点几黎到果阵差不多包场咁制,好舒服好静😌(注:呢到Happy Hour 去到7点!下次可以早d去叫杯野饮chit chat)Waiter 仲特登推近左火炉暖住我地so sweet有d海风吹过黎,又唔冻,超舒服!食物方面,我地叫左2个appetizer同3个main,分别有:(1) Chicken Caesar Salad 好多cheese,d鸡块仲热,个salad唔会太干又唔会太多dressing,lettuce 好脆,好好味!(2) Wings唔会太辣,个sauce几惹味,ok(3) Signature pizza几足料,Caribbean 口味,不过个pizza皮整得太硬(4) Fish n chips 超好味!Fried Fish好松化,啲Chips又够外脆内软😋😋😋(5)Bolognese无咩特别,不过不失咁啦Drinks方面,我地每人叫左一杯饮品分别系两杯啤酒(Edelweiss 同 Strongbow cider)同两杯non-alcoholic(Virgin Colada 同 Vi
呢到真系好正,7点几黎到果阵差不多包场咁制,好舒服好静😌
Waiter 仲特登推近左火炉暖住我地so sweet
有d海风吹过黎,又唔冻,超舒服!
(1) Chicken Caesar Salad
(2) Wings
Wings
唔会太辣,个sauce几惹味,ok
(3) Signature pizza
Signature pizza
(4) Fish n chips
Fish and chips
(5)Bolognese
Bolognese
无咩特别,不过不失咁啦
Drinks方面,我地每人叫左一杯饮品
分别系两杯啤酒(Edelweiss 同 Strongbow cider)同两杯non-alcoholic(Virgin Colada 同 Virgin Daiquiri)
non-alcoholic真系值得一提
入口超smooth同埋strawberry flavour超重
好好饮 😍😆
最后Special attention to the live band !!
主音唱得超好!!! Passenger 果首let her go 唱到好似原唱咁!好有气氛!
仲可以点歌
Overall 呢到service好好又抵食!要Encore ☺️What a lovely Friday night 😝