2024-03-18
分享一间喺尖沙咀环境又靓🌃,又食得尽兴嘅餐厅啦。餐厅位于K11里面,可以望住靓靓海景🌊叹精致日本菜🇯🇵,而且呢度嘅灯光气氛都好有feel🪩。.🦞龙虾明太子奶油乌冬($368)龙虾嘅份量好满足,用咗半只龙虾😋!龙虾肉弹牙口感超级正💕,而且够厚肉,填满咗成个口腔🫦。加上明太子奶油酱汁浓稠嘅感觉👅,将成道菜嘅味道融和埋一齐,好满足🙌🏻。.🦐燕麦炸虾(3件)($168)卖相几精致😍,而且既有脆燕麦片,炸虾本身又有天妇罗炸皮💥,两种脆口嘅感觉真系好正。加埋大虾厚肉嘅感觉😆,口感好好。.🥬菠菜胡麻沙律($98)胡麻酱真系超级啱夹埋菠菜一齐🤩,好好食。配埋面头份量好够嘅黑白芝麻🧂,喺胡麻酱之上再多一重香味😋。.🐮熊本A5 和王牛寿喜烧($488)净系视觉效果已经好吸引🌟,牛肉超级大片,而且油花好诱人🥩,煮完之后,配埋鸡蛋🍳,又香浓、又滑溜。锅里面松茸🍄、大葱🌱、蔬菜🥗,煮得入味,甜甜香香,真系几正🤤。
🦞龙虾明太子奶油乌冬($368)
🦐燕麦炸虾(3件)($168)
🥬菠菜胡麻沙律($98)
🐮熊本A5 和王牛寿喜烧($488)