2024-05-02
1986 浏览
今日我同几个朋友仔一齐来🚇中环呢间 CaN LaH happy hour 🍸 再食埋晚餐,呢度地方十分之大👍,有阔落嘅室内座位亦有无敌维港夜景🌃露台空间,加上多款嘅星马风味特色 cocktails 🍹,好 chill 好有格调!娘惹黑炭小金杯🥃可以自己加上唔同嘅配料🤤,尤其系大虾🦐鲜味加上特色酱汁同竹炭☺️脆杯,入口十分之开胃。老隆药膳肉骨茶🫖用料丰富,🥣汤清味浓滋补养生🥰。百香果沙律🍤虾球外壳好酥脆,大虾弹牙😍鲜味,个百香果沙律酱😋酸酸甜甜好美味。流沙牛油蟹🦀超级鲜味,香甜嘅流沙奶黄酱充满🧈牛油香,加上新鲜嘅大肉蟹🦀,绝对系我心水之选👍!芙蓉🔥烧蟹用上充满东南亚风味嘅甜豉油🤤去炮制,食嘅时候沾上娘惹🇲🇾风味酱汁,滋味无穷。怡保干炒🔥海鲜米粉炒得够干身火喉🤩十足,入面有🦑鱿鱼、虾🦐同埋带子等嘅海鲜,😋啱晒我口味。呢度🍮甜品款式都唔少,佢哋嘅招牌原个雪燕🥭香芒椰子盅🥥更加系必食嘅,入面🥰雪燕用料十足,芒果肉同酱🥭好香甜,配埋椰子雪糕🍨同布甸十分之丰富好味!
老隆药膳肉骨茶🫖用料丰富,🥣汤清味浓滋补养生🥰。
呢度🍮 甜品款式都唔少,佢哋嘅招牌原个雪燕🥭香芒椰子盅🥥更加系必食嘅,入面🥰雪燕用料十足,芒果肉同酱🥭好香甜,配埋椰子雪糕🍨同布甸十分之丰富好味!