2023-09-08
知到有新cafe开,即刻叫隔离同事同我去试个究竟,宜到个环境好多小盆栽,发现近排好多新餐厅都钟意用木系装修,系几有feel,我地今日叫左两个set lunch,佢有得额外加餐汤小食,我就冇加,我同事就加左份餐汤配蒜香法包(+$20)Season. 经典全日早餐 ($118)个All Day Breakfast 好丰富,有巴马火腿,猪肉肠,牛角包仔,大啡菇,烟肉,黑松露炒蛋,沙律菜,蕃茄,茄汁豆其实All Day Breakfast都系贪佢咩都有,同唔会唔好食Season. 经典手打美国芝士汉宝(松露酱)配薯条 ($138)我个burger就唔同啦,就真系可以讲下,松露酱配薯条冇得输,佢仲要唔孤寒,个兜酱劲多,个块汉堡扒好多汁,唔系干争争,仲有个包又系甜甜地,由于我地今朝饮左好大杯咖啡,今日决定唔试咖啡住,叫左蜜桃乌龙同蜂蜜柚子蜜桃乌龙 : 好香蜜桃味,无糖冇负担蜂蜜柚子 : 一上枱个阵我谂左5秒,点解俾杯冻水,好清,但饮落好香柚子,
Season. 经典全日早餐 ($118)
蜜桃乌龙 : 好香蜜桃味,无糖冇负担