2017-11-07 1019 浏览
虽然系呢个棉花糖厚多士会比平时食开𠮶啲贵少少,但系佢呢个雪糕真系好好食冇估错嘅话应该系MOVENPICK。而且喺厚多士同埋棉花糖之间仲有啲香蕉片喺度,焗暖左嘅香蕉片香蕉味就更加出,不过小编就唔系太钟意食暖嘅香蕉啦😂但系一定要赞下嘅就系佢哋嘅厚多士真系超级脆,暖暖既厚多士+棉花糖配上冻冰冰嘅士多啤梨雪糕呢个配搭真系冇得弹啊!又一个花花窝夫,呢期有一铺食窝夫嘅瘾,简直就系日日都想食窝夫😂今次呢个窝夫同平时食到嘅有少少分别真系称得上系外脆内软,有D似食紧鸡蛋仔嘅感觉,蛋浆嘅香味都好重下架!仲要系即叫即整添,所以都等咗大概10至15分钟左右。窝夫整体呢个样都好靓,超级colorful。士多啤梨雪糕配埋朱古力酱真系冇得弹,不过小编就唔系太钟意佢𠮶只朱古力味。但系最意想唔到嘅就系原来窝夫配埋水果都几好食个㖞,最好食嘅配搭绝对系窝夫配雪糕sure win😋其实个雪糕方面可以拣云呢拿、朱古力同埋士多啤梨味架!
暖棉棉厚多士伴雪糕
甜蜜邂逅
其实个雪糕方面可以拣云呢拿、朱古力同埋士多啤梨味架!
暖棉棉厚多士伴雪糕
甜蜜邂逅