2016-12-19
Red velvet 一听个名就觉得好高贵,黄色嘅cream上面有粒好闪好突出嘅心心图案,一睇就想拣佢。原来呢个cup cake个cream系淡淡的芝士味,好软滑,好特别既芝士味,食完会想食多个。Cookies N Cream个造型几特别,oreo饼放在cream上面。个cream系咩味?当然系oreo 味啦。不过Oreo 味道淡,唔太特出。Apple cream cnnamon 一攞出黎就闻到好浓烈嘅玉桂味。一睇个造型仲以为系朱古力蛋糕添,原来系肉桂朱古力蛋糕。食咗少少玉桂味嘅cream ,连枱下面嘅海绵蛋糕都有玉桂味。感到惊喜。Chocolate salted cream 呢个味道较普通,个cream软滑,冇杂质。上面有粒粒脆脆。Strawberry chocolate Cream上面有一粒脆脆嘅啵,食落有层次。一睇系有少少紫色仲以为系紫薯味添,原来系士多啤梨味。
原来呢个cup cake个cream系淡淡的芝士味,好软滑,好特别既芝士味,食完会想食多个。 Cookies N Cream
个造型几特别,oreo饼放在cream上面。个cream系咩味?当然系oreo 味啦。不过Oreo 味道淡,唔太特出。 Apple cream cnnamon
一攞出黎就闻到好浓烈嘅玉桂味。一睇个造型仲以为系朱古力蛋糕添,原来系肉桂朱古力蛋糕。食咗少少玉桂味嘅cream ,连枱下面嘅海绵蛋糕都有玉桂味。感到惊喜。 Chocolate salted cream
呢个味道较普通,个cream软滑,冇杂质。上面有粒粒脆脆。 Strawberry chocolate