2023-10-17
Lunch Course 海鲜铁板烧餐 💰780 + 10% 有一段时间无黎,明显比之前少人好多,当日lunch 打去仲有位。之前食物都ok,但今次好一般,性价比低,价钱比之前贵咗,食材好普通,主要价钱去咗个view 度。。。1. 茶碗蒸+沙律🥚🥗蒸蛋系我至爱,好滑上面有三文鱼籽提升鲜味,沙律菜就一般无特别2.刺身3款好普通,唔算特别新鲜。。。3. 大虾🦐Ok 但唔算大只, 配罗勒酱唔错4. 鱼🐠🐟肉质ok, 唔鞋,但上面既配料唔太衬,不过都系好普通既质素😑5.鲍鱼😋呢个好食, 味道岩岩好,好软身,上面配三文鱼籽搭配👍🏻6.炒饭最出色系个炒饭, 里面加咗d鱼仔炒好香好好味,成个炒饭鲜香味提升🤩🤩7.炒杂菜ok, 正常8. 甜品🍮卖相好肉酸,完全睇唔出系乜。但食咗一啖,就觉得好好食,似热情果既味道,酸酸地甜甜地,质地似creamy 既布甸
海鲜铁板烧餐 💰780 + 10%
1. 茶碗蒸+沙律🥚🥗
2.刺身3款
好普通,唔算特别新鲜。。。
3. 大虾🦐
Ok 但唔算大只, 配罗勒酱唔错
4. 鱼🐠🐟
5.鲍鱼😋
呢个好食, 味道岩岩好,好软身,上面配三文鱼籽搭配👍🏻
6.炒饭
7.炒杂菜