2020-09-03
又一个悠闲既星期天 约左朋友出尖沙咀行街 行到攰攰地就系openrice揾下附近有咩餐厅适合坐低饮杯野倾下计 见大家对翰林茶馆既评价都唔错 加上佢自称系珍珠奶茶既始祖 于是我地一行二人就决定入去饮杯野食少少小食回下气喇!我地两个都叫左佢地既人气饮品:熊猫奶茶里面有黑珍珠同白珍珠 黑珍珠就系平时系出面都饮到既台式珍珠奶茶入面既黑糖粉圆 而白珍珠则是略带透明感既白色粉圆 系坊间较为少见不得不赞既系佢地既珍珠奶茶奶味非常之浓郁 而且口感非常滑溜 不愧为珍珠奶茶既始祖 赞!懒健康既我地选择左少甜另外由于堂食有最低消费 我地仲叫左两款小食卤水豆腐:原本叫佢系因为有最低消费而凑下数 点知都几有惊喜!豆腐既入味又香滑!台式炸鸡块:味道属中上 外脆肉嫩滑 唔错唔错! 每人分得两旧 有d唔够喉价钱方面 每人为返$70都唔洗 仲要系海港城入面 都叫做有个靓海景望下 认真抵!充完电 回完气 充满力量 又可以继续去血并喇yeah!!!
我地两个都叫左佢地既人气饮品:熊猫奶茶
懒健康既我地选择左少甜
另外由于堂食有最低消费 我地仲叫左两款小食
充完电 回完气 充满力量 又可以继续去血并喇yeah!!!