2022-01-10
今日同好闰蜜庆祝生日🎂 当然想带佢去学个靓嘅地方chill chill然后两个女仔可以慢慢影下靓相打下卡,再慢慢倾吓计啦👩❤️👩依间位于中环IFC里面,个环境果然真系一流我哋拣咗喺室外坐,因为天气凉凉地喺室外错都几舒服,当然更可以欣赏到成个维港既景先系重点🤭 仲要咁啱今日天气好好💗叫左个下午茶afternoon tea,影相好靓🤣个餐包两杯饮品可以叫佢杯signature coffee或者花茶☕️ 佢杯咖啡都不错佢哋个下午茶以中式为主,d点心好精致!整到好靓好特别!呢个系几深刻嘅一味点心,因为佢哋将个虾饺整成好似金鱼~~ 又几似鱼缸到游紧水咁😝我几钟意食呢个,佢个外型一个手袋咁😋口感好好👍有少少似粉粿咁呢个荔枝球系甜品嚟,用奶黄做夹心个外皮有少少荔枝味感觉好清新🤤依个炸物都出色😋 呢个燕窝蛋挞,细细个咁,我自己好钟意食蛋挞,所以依个afternoon tea有埋蛋挞好开心🤣我觉得佢依个下午茶四百几蚊两个人都唔算好贵,尤其是佢喺中环商场里面,可以望咁靓嘅景,同朋友倾吓计,可以值得一试🥰
当然想带佢去学个靓嘅地方chill chill
然后两个女仔可以慢慢影下靓相
打下卡,再慢慢倾吓计啦👩❤️👩
依间位于中环IFC里面,个环境果然真系一流
我哋拣咗喺室外坐,因为天气凉凉地
叫左个下午茶afternoon tea,影相好靓🤣
佢哋个下午茶以中式为主,d点心好精致!
整到好靓好特别!
呢个系几深刻嘅一味点心,因为佢哋将个虾饺
整成好似金鱼~~ 又几似鱼缸到游紧水咁😝
我几钟意食呢个,佢个外型一个手袋咁😋
口感好好👍有少少似粉粿咁
呢个荔枝球系甜品嚟,用奶黄做夹心
个外皮有少少荔枝味感觉好清新🤤
依个炸物都出色😋