餐厅: 文興記
资讯:

2020-06-29 760 浏览
太安楼扫街虽然好正 但大热天时都想凉下冷气架嘛 系太安楼我就拣左呢间有冷气既黄店😎🤣⠀🥨🥗🍕🥙🍡🍣🍨🥘🍙🍛#中汤(Free)纯对有惊喜既例汤‼️无咩味精既汤 又菜有肉 饮落顺喉又舒服 好少有汤水饮不妨试下呀☺️💕⠀#餐蛋饭($39) 正正常常 不错吃的餐蛋饭 间中想食颓饭既选择☺️👅⠀行平民路线 但招呼好有礼貌 而且个汤好有惊喜 店舖好似米线出名d 但小编今次无试到 大家试完可以话我知呀~ 🤗⠀评分:7/10价钱:7.5/10🥞🍵🍩🍦🍧🍹🍿🍮🍸🍫⠀💛💛💛💛💛和你eat话系 但暂时无得睇原因👉🏻👈🏻⚽️🏀🎱🥎🏐⠀是次消费:$39⠀#nofilter_西湾河#nofilter_低消费#nofliterforfood⠀{食物是素颜 小编也是素颜}

🥨🥗🍕🥙🍡🍣🍨🥘🍙🍛
#中汤(Free)
纯对有惊喜既例汤‼️

#餐蛋饭($39)
正正常常 不错吃的餐蛋饭 间中想食颓饭既选择☺️👅

评分:7/10