餐厅名已经成功吸引到我,因为椰子都系我嘅最爱之一🥥·<是日食疗拿杯汤> ʜᴋᴅ 28 是日靓汤系番薯粉葛栗子汤🌰一杯热辣辣嘅汤啱晒冬天饮,暖笠笠实好舒服😌饮得出好足料,味道够晒浓🍲有淡淡嘅番薯味🍠蜜枣提供咗主要嘅甜味😋·<椰香海南鸡椰香饭> ʜᴋᴅ 76唔同一般海南鸡饭,呢个饭冇用鸡油同姜黄,反而用咗椰汁同香茅做调味🥥食落有淡香椰子味,香茅嘅味道更突出😜鸡肉虽然系鸡胸位置,但都做得好嫩滑🥰配饭嘅酱汁酸酸甜甜,辣辣哋又香姜蒜味好开胃🤪·<炭烧馒鱼椰香蛋包饭> ʜᴋᴅ 78旋窝蛋包饭好吸睛🤩蛋味好香而且好滑🍳馒鱼都好肥美,最重要系唔会干争争,仲包裹住甜甜嘅馒鱼烧汁😋饭本身无调味,但配埋蛋皮、馒鱼同埋附送嘅椰汁🥥口感味道都会变得好丰富🥰椰汁甜甜哋要嚟捞饭真系好正😝·<时令靓菜> ʜᴋᴅ 22焯菜心配豉油🥬菜心幼嫩唔老,系家的味道~
餐厅名已经成功吸引到我,因为椰子都系我嘅最爱之一🥥
<是日食疗拿杯汤> ʜᴋᴅ 28

<椰香海南鸡椰香饭> ʜᴋᴅ 76

<炭烧馒鱼椰香蛋包饭> ʜᴋᴅ 78

<时令靓菜> ʜᴋᴅ 22
焯菜心配豉油🥬菜心幼嫩唔老,系家的味道~