#庆祝 #圣诞🎄 #生日 冇错,12月系姐姐嘅生日,见Auntie平时照顾Lisboy照顾得咁好🥰生日嘅日子当然买个蛋糕🎂同佢庆祝下,我哋除咗安排饱足嘅炸鸡套餐同佢庆祝之外,食到好饱,我哋买个细细地、好靓、又好精致嘅生日蛋糕🎂庆祝庆祝🎉仪式感一流😍🎂 法式返烤苹果杏仁挞呢间蛋糕店之前生日Lisba已买过俾我🥰啲蛋糕除咗靓之外,味道亦一流,今次就拣返呢个「唯一的爱」杏仁挞送俾Auntie,味道就冇得输㗎啦,加上个外型有啫喱状嘅苹果蓉喺面之外,仲有靓靓嘅玫瑰花造型,真系色香味俱全😋🎂 圣诞波迷你造型蛋糕呢间蛋糕店仲新出咗好多圣诞小型蛋糕仔,买生日蛋糕俾Auntie之余,亦都谂起Lisboy👦🏻🥰所以都即刻买个圣诞造型波嘅蛋糕比Lisboy😋一边系朱古力软心,无论系外型定内里都咁好味,重要系唔太甜😜下次都一定要帮衬呢间平靓正,艺术一般嘅蛋糕店!

🎂 法式返烤苹果杏仁挞

🎂 圣诞波迷你造型蛋糕