2021-09-20 2424 浏览
行行下街落大雨,所以入左the one,顺便就系牛气食埋晚餐!90分钟放题,友人都觉得$258极上美国牛小排最抵食,大家记得如果系社交平台 like同share会送三件三文鱼刺身或movenpick 雪糕!拣左黑蒜猪骨汤底,真系成大旧猪骨系个汤度!先试特选豚肉,薄切,无咩特别,所以我地都无再叫精选鸡腿肉,都几嫩,肉质唔鞋,所以加分!蟹子墨鱼滑,每次可以整到两粒,都唔错!主角牛岀场,无比较真系无伤害,牛肩肉vs牛小排,后者真系嫩滑入口又肥美,好正!!不停叫牛小排就对了!!自助拎配料,雪糕,自己整棉花糖!特别推介系豆腐卜,唔系平时街市买开果d,正!环境方面,张枱真系超细,唔够位摆野。。。望到隔离枱叫海鲜放题,不过青口同大虾都唔吸引,佢地都只系不停叫牛,无叫海鲜90分钟其实都唔系好够,想慢慢叹嘅话都系拣120分钟好d!

拣左黑蒜猪骨汤底,真系成大旧猪骨系个汤度!

先试特选豚肉,薄切,无咩特别,所以我地都无再叫

精选鸡腿肉,都几嫩,肉质唔鞋,所以加分!

蟹子墨鱼滑,每次可以整到两粒,都唔错!

自助拎配料,雪糕,自己整棉花糖!
特别推介系豆腐卜,唔系平时街市买开果d,正!

90分钟其实都唔系好够,想慢慢叹嘅话都系拣120分钟好d!