2024-02-07 29 浏览
因为呢个劲金劲靓外卖袋,见到咁多人系度食嘢,未食都feel到应该不错👌店员大多是纯正韩国人略懂英文和广东话,当然我有学韩文梗系要用韩文同佢沟通一下啦😂😂净系个餐牌都有好多选择,饭卷都有成10种。仲有비빔밥、小食多种类等,好似去咗韩国一样🥰我地三个人一齐share叫外卖。蔬菜紫菜饭卷入面有紫菜,红萝卜,蛋条、粉丝,大约切开都有十几旧,可惜我唔够朋友食得快,很快就俾佢哋食哂😂海鲜香葱煎饼全部都用海鲜材料做,除咗蔬菜之外仲有蛋有蚬有虾,不会煎到干争争。几有口感,这个都系韩国人必食。黄金蜜糖炸鸡炸鸡有好几款,因为我哋唔食辣嘅叫咗无骨,食完一旧停唔到口呀,我哋系屯门攞返去天水围都仲系咁好味,全只炸鸡目测有成廿几旧..🤤每一旧都有𠮶啲蜜糖味道。坚好味🤤我哋由等外卖至撘车都有半个钟多,但个金色靓靓袋和放左鸡ge 盒都依然保存到温度,仲闻到劲香鸡味,掂呀!怪不得我哋等外卖时人流有咁多啦!188元就有全只鸡劲抵食。我一定会encore🥰

净系个餐牌都有好多选择,饭卷都有成10种。
仲有비빔밥、小食多种类等,好似去咗韩国一样🥰
我地三个人一齐share叫外卖。

黄金蜜糖炸鸡
每一旧都有𠮶啲蜜糖味道。坚好味🤤

怪不得我哋等外卖时人流有咁多啦!188元就有全只鸡劲抵食。

我一定会encore🥰
黄金蜜糖炸鸡无骨