2024-06-06 28 浏览
今次已经系我第二次食哩间烧肉801第一次系去荃湾分店已经觉得佢啲肉好新鲜🤤今次去咗尖沙咀间分店食🤤都继续keep到水准👍🏻今次同妹妹嗌咗个绊盛2人前$398入面已经有👇🏻📌盐味牛舌📌美国牛肩胛肉📌腹前牛小排📌美国牛肋骨条肉📌葱盐味鸡腿肉📌黑毛豚无骨小排📌日本熟成豚香肠一个套餐有七款包晒猪牛鸡😱我哋仲加咗2个set冷面set $38同生菜set $25除咗基本嘅用生菜同泡菜包住肉食之外想讲佢个冷面酸酸哋劲解烧肉嘅油腻最后我哋连啲汤都无放过😂😂🧀🧀🧀🧀好味😋👍🏻💬重点想讲我哋两个手残唔识烧野食嘅人都烧到啲劲好食嘅肉出嚟😂 可想而知啲肉究竟几高质先唔会俾我哋糟蹋🫣 大推牛舌牛上肩肉同鸡腿肉!啲肉劲新鲜同埋啲肉本身已经有腌过所以唔洗落其他味都好好食😋😋📍 尖沙咀加连威老道14号地舖 @yakiniku #食乜cheese #香港美食 #香港旅游 #尖沙咀美食 #美食 #烧肉 #日式烧肉 #日烧 #hkfoodies #香港好去处 #港女 #打卡 #港女日常 #照骗 #尖沙咀必食 #餐厅 #尖沙咀好去处 #油尖旺 #香港美食地图
今次已经系我第二次食哩间烧肉801
第一次系去荃湾分店已经觉得佢啲肉好新鲜🤤