2012-08-15 101 浏览
下午食完lunch 路经pacific place , 竟然o系一个转弯暗角位见到一间好靓既 cake shop, 望真d 原来系人气 sevva 老板娘既 ms b cakery 分店。 我当然想成为第一位食客啦~ 入到去见到d 装修好靓呀, 好colorful , 用左灰色底做主色衬上色彩缤纷既 decoration, 见到cashier 后面既柸只只都唔同色架~ 我超like! 我今日都买左一个cake 走, 好靓呀~ 有个咀唇系上面架, 仲有焦糖脆脆。 下面系加有caremel 既 朱古力蛋糕, 不过佢唔系普通sponge cake, 佢系另一种食落比较 thick 。成为 $60, 可惜我个人唔系太like, 下次会试其他~~

可爱
2012-08-10