2023-11-24 989 浏览
今晚同老公去左mega box睇下家私,之后谂住系呢个商场食埋晚餐。行经见到呢间寿司店相当特别,因为门口以日本铁路为主题,好靓,望入去座位又多又光鲜,而且布置得好靓好特别,所以就决定食了,睇下有冇揾到日本既感觉。餐厅分别以卡座或吧台设计,而且是以QR码下单,之后食物会随著铁路列车送到座位,十分之有趣及快捷,见到邻座的小朋友都食得好开心,见到咁靓靓既布置装饰,令大家都食得相当开心,气氛好好。餐牌上有好多款唔同既寿司、刺身、面食、熟食、炸物、小食等等,款式十分之多元化。我们点了一些寿司、火炙寿司、卷物、军舰,全部都相当出色。寿司相当鲜甜,出色。最欣赏有芝士火炙的寿司,因为芝士融融地相当出色,令鱼生混合了芝士,入口即融,芝味十足,超好味呢。而另外炸蚝都相当之出色,又香又脆,而且仲即点即制,所以超热,外皮好香脆,中间又juicy又鲜,啖啖都充满蚝味。仲有大大粒既帆立贝,又啖啖肉又弹牙好味,一试便爱上。另外呢款芝士蟹盖都十分惹味,满满既芝士混和了蟹肉,放置到蟹盖内,卖相已相当吸引,又香喷喷,又浓芝士味及鲜甜蟹味,正呀。十分之吸引。寿司店既款色又多,而且布置得又相当用心,大人细路都会好喜欢呢度。下

餐牌上有好多款唔同既寿司刺身、面食、熟食、炸物、小食等等,款式十分之多元化。
我们点了一些寿司、火炙寿司、卷物、军舰,全部都相当出色。

寿司相当鲜甜,出色。

仲有大大粒既帆立贝,又啖啖肉又弹牙好味,一试便爱上。

寿司店既款色又多,而且布置得又相当用心,大人细路都会好喜欢呢度。下次来必定要再食下其他款式食物。
2023-11-22