2024-01-14 303 浏览
叫左五款食物:两种所谓手工意粉 一款:上枱是 plain 长偏意粉 有少少绿粉 加 4小旧少少既肉。咩味都冇 ,劲似斋烚。一款: 上枱都是 plain 特别形状既条状 有番啲味 。个汁似湖仔味 唔知系咩但两款都系冻嘅意粉 🫤🫤🫤 叫职员将第二碟未点食加番热。第三款是菠菜汤 用一个西班牙🇪🇸tapa兜装住,上边有几粒面包糠 。个颜色十分之森林绿。 应该系好足料嘅菠菜。 望落去似菠菜加橄榄油。上边裙一个圈thick cream. 味道好青草既菠菜味。 第四款是 三文鱼刺身粒粒沙律 出来个卖相都可以 ,另配个陈醋比我哋倒。 原来就系刺身加青苹果粒粒。 原本谂住落少少陈醋掉下味,点知比我落晒啲陈醋,如果唔系真系冇味。第五款是 Tiramisu 一个透明杯装咁样嘅 佢嘅做法比较Soft cream啲嘅 甜度都适中咖啡味够浓 系最好食㗎。总结: 依家去新餐厅呢唔会影相先㗎啦,费事唔好食免费帮佢宣传。 通常第二次令我返转头先再影相post出嚟。虽然尼间是试业阶段 但友人话佢有几间分店西营盘跑马地湾仔 都有。 装修好抌本啰张枱啊啲灯饰啊挂画好 会吸引到人打卡 同排队 。但虚有其表左啲 叫得餐厅最吸引
叫左五款食物:

两种所谓手工意粉
但两款都系冻嘅意粉 🫤🫤🫤
叫职员将第二碟未点食加番热。

第三款是菠菜汤 用一个西班牙🇪🇸tapa兜装住,

总结:
但虚有其表左啲 叫得餐厅最吸引到人同埋长期帮衬都系真系要食物个味道 。

附近居民上

2024-01-14