2022-06-17 200 浏览
呢度装潢好靓好有特色,满满韩风嘅感觉,啲位好似独立包厢,有啲私隐作为楼上舖,唔会好嘈,而且位置都易揾serve樽装水真系好安心又放心side dishes 黄萝卜+泡菜+豆腐唔单只醒胃,啲颜色仲好夹好靓海鲜辣码面好香浓嘅海鲜风味,有好多海鲜同菜(包括虾、洋葱、萝卜等),啲面口感好q弹。虽然辣,但辣得来带少少甜,越食越过瘾,最后成碗食晒烤薄切五花肉配白饭一上呢碟,块铁板仲烧到咋咋声!呢道菜唔系韩烧都食到韩烧肉嘅感觉!又唔使自己烧/怕烧㶶。好香,够晒薄够晒脂肪同好多肉汁,唔使点酱都已经好好食,点两款唔同嘅酱又系另一番味道辣章鱼x鱿鱼串完全可以过一过辣瘾嘅小食!! 大大粒,钟意饮啤酒嘅人配啤酒一流我钟意鱿鱼个串多啲相信其他串烧都好好味总括而言,价钱有少少贵,但系物有所值嘅,净系个环境已经加唔少分!
作为楼上舖,唔会好嘈,而且位置都易揾
serve樽装水真系好安心又放心
海鲜辣码面