2024-05-23
本身劲钟意唱K又钟意周围食野,同frd子黎呢度可以一次过又食又玩,有两个唱K空间: 1)VIP独立房 - 空间大约容纳到30人+2)开放式 - 其他食客可以听埋你唱歌,Book位时可以讲定要唱K位 因为都几抢手 🌴海南椰子文昌鸡锅 $288开盖 椰香味已经涌出黎,汤底好清澈 有唔少椰子肉煲紧,之后店员哥哥再加原个椰青水落去一齐煲 (比小匙我地刮椰肉食😜),非常清甜既汤底每一件烫熟既鸡件 都会有淡淡椰香渗出 而且肉质嫩滑,惊喜位: 除左鸡头 真成只鸡上枱🐮美国Prime牛小排 $288牛牛油花分布均匀 入口肥嫩柔软 配个清甜汤底更突显原来的浓郁牛味 🔸响铃 $78第一次有响铃上枱时系闻到香味而唔系普遍既油味,唔觉意摸到 仲系暖暖的😍唔知系唔系新鲜做呢?🦑水鱿 $68爽滑水鱿 打边炉真系无得顶...重点是份量好足🐟潮汕鱼皮饺 $78frd子至爱...有8粒 做到饺皮烟靭又有鱼香,鱼皮饺专业户表示满意🥤Coca Cola $18玻璃樽版可乐是皇道 总觉得玻璃樽系多D气 (同埋第2朝要返工 唔敢饮啤酒)*个汤底到最后都仲系清 无乜油又唔腻,成煲汤比我地饮晒*收+1服务费*营业时间: 1800~
🌴海南椰子文昌鸡锅 $288
🐮美国Prime牛小排 $288
🔸响铃 $78
🦑水鱿 $68
爽滑水鱿 打边炉真系无得顶...重点是份量好足
🐟潮汕鱼皮饺 $78
🥤Coca Cola $18
*个汤底到最后都仲系清 无乜油又唔腻,成煲汤比我地饮晒
*收+1服务费
*营业时间: 1800~0600hrs
*店长哥哥好细心,我仲未举手 只系周围望 佢已经sense到我想揾staff
*环境干净 座位阔落 坐得都几舒服
*一大班frd gathering既话 呢度都唔错,Partyroom外另一个选择