2021-09-20 58 浏览
喺观塘返工永远都唔需要担心冇咖啡饮😆 今日经过比呢间以蓝色作为主调 舖头放满花花嘅咖啡店吸引住 试咗一下佢哋嘅咖啡同蛋糕🍰咖啡我哋拣咗Dirty同埋Salt Caramel Latte☕️ dirty层次分明 饮落有香浓嘅咖啡味又不失幼滑嘅口感 仲要系我饮过最大杯嘅dirty🤣 Salt Caramel Latte 饮洛口有焦糖嘅甜味 亦有啖啖咸味中和 几balance 天气咁热我就钟意饮一杯冻饮 好爽🥰店内仲有自制bagel同蛋糕 蛋糕口味每日都唔一样 今日嘅两款口味系Coffee dream cake同classic cheese 🧀 Coffee dream cake会比较甜少少 层次分明 有咖啡香味👍🏻 classic cheese芝士味都好出 口感幼滑🌟

Dirty
Salt Caramel Latte